Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Eva Tormo creacions

UTILITZO EL RETRAT PER EXPLICAr LA VIDA.

Presentación

Sempre m' ha agradat dibuixar, però amb els anys he descobert que la meva passió creativa, neix d' una necessitat quasi visceral d' expressar-me, de poder treure de dins el que sento, de mostrar-me al món. A cops l' exercici és terapèutic ja que hi ha sentiments que embruten l' ànima i el fet de transformar-los en quelcom tangible, fa que surti de mi i m' allibera. Per això no em poso límits, ni a l' hora de triar el material, ni la temàtica, ni l' estil, ni tampoc la técnica. Com que sóc autodidacte ( no tinc estudis d' art ) funciono per assaig i error. M' agrada proposar-me reptes difícils, a veure fins on em porten. Però el més important és arribar en aquell punt creatiu, on l' objecte que estic creant i jo som un i la resta no existeix.
En aquest moment, tinc moltes ganes de seguir  treballant el  retrat, però amb un format més gran que el que he utilitzat fins ara que és aprox. dina4. El principal obstacle és que em puc pagar el material per fer-lo, però no puc  assumir el cost d' enmarcació. 
Si aconsegueixo el recolzament que necessito, l' idea és preparar una expoció. 
Gràcies per dedicar-me temps.

Publicaciones

Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat